SurrounThings - Vind spullen om te kopen, te delen of gratis in je buurt
Feedback
× Bladeren Plaats item Mijn berichten Mijn spullen Gebruikers in de buurt Volgen Zoekopdrachten Favorieten Beoordelingen Profiel Meldingen Instellingen

Van start in stationsbuurt Gent...

Gepost door Frederick op 03 maart 2016

Hallo allemaal,

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we van start gegaan! Vorig weekend werden in enkele buurten rond het Sint-Pietersstation flyers gebust voor onze nieuwe website SurrounThings. De bedoeling van site is het eenvoudiger maken om spullen te verkopen, te delen of gratis weg te geven aan mensen uit je buurt.

Ondertussen werden onze verwachtingen al ruimschoots overtroffen. De teller stond woensdagmorgen al op meer dan 100 geregistreerde gebruikers. Spullen werden al geplaatst, spullen werden al verhandeld, berichten en feedback werden rondgestuurd,.. het loopt als een trein!

De website loopt nog steeds in proeffase. Momenteel testen we de performantie van de website en kijken we of het concept aanslaat. Alle feedback/opmerkingen zijn nog steeds welkom. Deel je ervaringen, ergernissen, etc. We doen er alles aan om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken.

En vooral, probeer zelf ook eens enkele spullen te plaatsen die je niet meer nodig hebt of wil delen met je buren.

Frederick